kop
Keep on rollin' mama
Keep on rollin' mama
De platen- en cd wereld van Gijs van Rij
meter
ads by Gijs

Weirdomusic

Record label
ads by Gijs

Belem

check hun CD
ads by Gijs

The Devils

ruw maar mooi
ads by Gijs

Shark Inferno

hun nieuwste album
Terug site map
Home

 

Triotrack Companion 970

De Triotrack Companion koffergrammofoon was in z'n tijd een echte high-end grammofoon.

Dat is nog steeds te merken bij het spelen van platen. Vooral het draaien van 78T platen is een waar feest voor het oor. De bakelieten klassieke platen klinken dan ineens weer zoals ze ooit bedoeld waren: een genot om naar te luisteren.v
Klik hier voor meer informatie
Klik hier
Klik hier voor meer informatie
Klik hier
 

Hierboven ziet u de Triotrack in gebruik.

Rechts onder is de vierstanden snelheids schakelaar te zien (16,33,45,78).
Verder ziet u de fraaie arm met het Ronette kristal element met draaibare naald voor (33) Microgroove en (78) Normale groeven.Klik hier voor meer informatie
Klik hier
 

Een vorige eigenaar heeft ooit een Din aansluiting ingebouwd. De triotrack kan zo aangesloten worden op een bestaande installatie.

Maar ik vind 'm het mooist spelend over de eigen ingebouwde speaker.Klik hier voor meer informatie
Klik hier


 

De triotrack staat klaar om op te bergen. Tot een volgende luister sessie.

 

Het volgende hebben anderen al opgemerkt

Heb laatst een triotrack platenspeler type 643 gekregen in zeer goede staat verkerend.Het probleem is,dat er geen geluid uit komt alles doet het,maar hij moet ergens op aangesloten worden.Zijn er nog bijbehorende onderdelen te koop?Vriendelijke groet Bert.
>> Anoniempje

 
gewoon op een rommelmarkt een oude buizenradio kopen, daar kan je hem dan op aansluiten
>> Ruud

 
Had ooit een bovenstaande grammofoon met ingebouwde buizenversterker, weet iemand er een te koop ??
>> Ruud

 
Oh anoniempje,ik zie nu ineens aan de foto dat er wel een versterker in zit, aan de voorkant zie je ook de luidspreker, als er geen geluid uitkomt is er iets aan de buizenversterker defect. dus naar iemand zoeken, die hem kan repareren. succes
>> Ruud

 
Het probleem dat deze grammofoon geen geluid weergeeft kan ook aan de kop van de toonarm liggen ! Deze is n.l. verwijderbaar, maar moet bij het afspelen van een plaat wel goed aangedrukt in de arm zitten ! >>Daniel.
>> Anoniempje

 
Ik heb een triotrack platenspeler model 960 Bambino. Werkt prima alleen de versterker doet 't niet meer. Weet er iemand een adresje voor reparatie in de buurt van Rotterdam?
>> Tim vd Schoor

 
Ik heb eenzelfde Triotrack. Die het niet meer deed.
Ik heb het apparaat naar Rik Stoet gebracht in de Elandstraat 9 2513 GL in Den Haag. 070 3632777 Open: di-vrij 11.00-18.00u. Zat.10.00-17.00u. Prima zaak, prima service. Hij doet het weer en ik geniet van het wonder van geluid dat eruit komt. Succes en veel luisterplezier.
>> J. Brans

 
Hallo,

Wie weet er nog een Triotrack Companion 970 te koop.
Ik zoek er nog een.

Groet,

Henk
06-83552557
>> Anoniempje

 
Gisteren een TrioTrack uit de jaren '60 gekocht op rommelmarkt, jammer genoeg geen luidspreker bij, ook geen sporen van verwijderende luidspreker. Kan het zijn dat er een apart boxje bij zou gezeten hebben ? En waar zou ik dit dankunnen vinden ? Kan ik ter info hier ook een foto posten aub ?
>> Anna

 
Hallo, Ik heb zo'n Triotrack net van zolder gehaald. De aandrijfriem is helaas vergaan. Iemand enige idee wat voor riem ik nodig (materiaal, diameter, dikte) en waar ik die zou kunnen kopen ? Eventuele reacties Graag mailen naar: ljedejonge@hetnet.nl Alvast hartelijk dank.
>> Laurus

 
Ik heb sinds kort een companion ontvangen, maar op ieder toerental klinkt ie net een fractie te snel. Alsof er ergens een te lage weerstand in zit. Ik weet niet of mensen het herkennen dat het rpm net iets te hoog is, maar ik hoop dat er een oplossing voor te vinden is
>> Martin

 
Het groene knopje in het midden van de snelheidsregelaar is draaibaar.Het kan wel stroef gaan, maar hiermee is de snelheid bij te regelen.
De Trio-Track is een heel geavanceerde speler.
>> Gijs

 


 
 


terug naar boven


Deze pagina is 10068 maal bekeken.
Een service van Stichting CCV